Hotel verkopen

Misschien heb je jarenlang met success een hotel gerund en vind je het tijd om het hotel te verkopen. Het kan echter ook zijn dat je je eerste hotel gaat kopen of je keten wilt uitbreiden met een extra hotel. Wat je situatie en je wensen ook zijn, één ding is zeker: je hebt een expert nodig op het gebied van hotel verkopen, kopen, verhuren en huren. Een goede hotelmakelaar gaat je immers helpen de juiste prijs te krijgen voor je hotel.

Hotel verkopen – waarom met behulp van een makelaar?
Misschien heb je al jaren ervaring in de hotelbranche. Dan heb je ondertussen ongetwijfeld een goed idee van wat hotels waard zijn op basis van hun omzet, locatie en accommodatie-aanbod. Toch kan ook in dit geval een hotelmakelaar jou van dienst zijn. Een makelaar is ten eerste natuurlijk een kei in onderhandelen. Dat is immers zijn werk! Hij helpt je de beste deals te scoren, of jij nu degene bent die het hotel verkopen of kopen gaat. Bovendien staat de hotelmarkt natuurlijk niet stil. Naast de prijsfactoren die jij zelf heel goed in kunt schatten, dien je natuurlijk ook rekening te houden met de huidige markt, de kosten voor grond etc. Dit kan sterk per regio en per jaar verschillen. Een makelaar is echter altijd goed op de hoogte.

De taxatie van een hotel
Een goede taxatie is het halve werk. Pas als je weet hoeveel een gebouw waard is, kun je beginnen met een doelgerichte onderhandeling. Een hotelmakelaarskantoor moet een ervaren taxatieteam hebben dat met betrouwbare resultaten komt aanzetten. Enkel dan kun je immers een goede deal sluiten. Een makelaar kan nog zo goed onderhandelen, maar als hij er met de taxatie flink naast zit, zal de onderhandeling op zijn zachtst gezegd ongemakkelijk verlopen.

Optimale begeleiding
Er komt veel kijken bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van een hotel. Optimale begeleiding om de taxaties, onderhandelingen en het opstellen en tekenen van contracten zo soepel mogelijk te laten verlopen, is dus gewenst. Een hotelmakelaar is je graag van dienst!

Comments are closed.

Advertenties
Beleggingspanden AANBOD: